top of page

COVERMUSIK - KUN NÅR DET ER DE BEDSTE

Vi kører ufortrødent videre med koncerter og byder før jul på hele tre coverkoncerter af nogle af landets bedste: MIDT OM NATTEN, LED ZEPPELIN JAM og HVIDE LØGNE..Fredag d. 27. november spiller landets bedste Kim Larsen og Gasolin cover orkester MIDT OM NATTEN. De har turneret i mange år og fyldt salene rundt omkring i hele landet. Billetten koster 195,-


Lørdag d. 28. november er det de kendte LED ZEPPELIN JAM der måske er verdens bedste til netop at gengive og fortolke de legendariske rock mastodonter.

Billetten koster 250,-


Disse to koncerter kan også købes sammen i én billet med rabat til kr. 295,- for begge dage.


Lige før julen skal vi have et pop brag med alle de største danske hits fra 80'erne og 90'erne.

Lørdag d. 19. december spiller nemlig HVIDE LØGNE der to gange har været kåret af DR til landets bedste cover band. De har før gæstet Støberihallen til en succes af en festlig koncert. Tænk på alle de største hits fra Sneakers, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Dodo, Rocazino og One Two og mange flere..

Billetten koster 195,-


Alle koncerterne er i Støberihallen på unummererede siddepladser og starter kl. 20, hvor dørene åbnes allerede kl. 19.


Kom trygt til koncert, da vi følger alle retningslinjer og restriktioner og kun sælger 150 billetter pr. koncert i overensstemmelse med gældende sikkerhedshensyn. Der er dermed rigelig plads til alle og alligevel en rigtig god og hyggelig stemning i den gamle støbehal.


Alle billetter købes lige her på siden

Skynd dem at få billet inden de er udsolgt!ps. der kommer to coverkoncerter mere i januar som annonceres snarest indenfor et par dage. hold øje med hvilke det er...

74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page