top of page

ANMELDELSE: WAFANDE + KAKA

'Sidste SMIL Tour' hedder den tour Wafande nu er på med den sidste række af koncerter for denne gang. Han vil de næste par år hellige sig tiden sammen med sin datter. Ved mødet med Wafande er det da også første og fremmest mennesket bag man møder.I får her billeder fra fotograf Susanne Eghoff https://m.facebook.com/fotografsusanne.eghoff og koncertanmeldelsen skrevet af rapporteren Gunnar Hansen - en rock skribent og guitarist der havde vildfaret sig i den gode sags tjeneste frem til denne donkeytown, dancehall, reggae sommerfest af en koncert midt i denne vinterkolde februar måned.Koncertanmeldelse Wafande Sidste Smil Tour + support; Kaka d.14.2. i Støberihallen i Hillerød. Gunnar skriver:Sikke en fest !!! Folk elsker Wafande og Wafande elsker folk og han forstår i den grad at skabe en folkefest med sin svingende, gyngende fede musik samtidig med at han har noget på hjerte. Han er jo en guldgrube af sunde medmenneskelige budskaber, og det samme med Kaka som varmede op og også var på scenen med Wafande.

Fælles for både Kaka og Wafande er at de skaber en varm og nærmest familiær folkefest-stemning: Publikum gyngede med fra første til sidste strofe og lod sig rive med i fællessang og fællesdans, ja hele salen kogte af glade mennesker, og i tre generationer endda ! Det er da helt vildt at de to kunstnere kan samle så bredt et publikum, lige fra børn i skolealderen til bedsteforælder generationen, så har man altså noget fællesmenneskeligt på hjerte.Det er helt vemodigt at sidde her og skrive om Wafandes afskedstourne for publikum vil nødigt slippe Wafande, men Wafande har en meget meget vigtig grund til at stoppe med tourne-livet: Han vil hellige sig at være far for sin lille datter, han vil ikke gå glip af disse vigtige år i sit barns liv, men være der for hende. Sådan noget glæder mig inderligt; jeg fik selv en lorte-opvækst der har sat sine kedelige spor i mit liv, så derfor glæder det mig desto mere hvergang jeg ser forældre tage sig deres ansvar alvorligt og give deres børn en kærlig og god opvækst. Børnene står Wafandes hjerte nær; i slutningen af koncerten inviterede han en flok unger op at danse med ham, snakkede, grinte og dansede med dem og de havde en fest med ham på scenen. Apropos budskaber og børn sagde Wafande at; “Hvis i kun husker en ting fra denne koncert så lad det være dette: Lær børnene at tale til hinanden med respekt ! “ Ja et vigtigt budskab at vi alle taler til hinanden og ikke mindst børnene med respekt, at vi voksne går foran med et godt eksempel.Ja det var i sandhed en fantastisk koncert: Støberihallen dannede igen den hyggelige ramme om koncerten for som en førstegangs publikummer i støberihallen sagde: Hold da op et hyggeligt sted. Og ja det er lige hvad støberihallen er: Hyggelig, så det passede jo som hånd i handske med Kaka og Wafandes evne til at skabe en hyggelig, varm og familiær stemning og som husets faste tekniker sagde efter koncerten: Hold nu k… hvor var det fedt, jeg har aldrig oplevet noget lignende.Med disse ord vil jeg slutte denne anmeldelse af en helt i gennem fed koncert; Selvom Wafande nu helliger sig forældrerollen og ikke meldte noget ud om hvad han karrieremæssigt vil fremover, så håber jeg at vi får ham at se igen, jeg tror ikke det er sidste smil vi har fået fra hans side 😉Respekt 😉© 2020 Gunnar Hansen.85 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 Comment


Nia Toftager
Nia Toftager
Feb 18, 2020

I fredags, d 14 feb.2020 var vi til en af de hjertevarmeste koncerter ever.

min 9 årig datter er stor fan af Wafande og Kaka, hun har fulgt især Wafande i ca 1 år og havde bestemt at mor og far og bror og bonus søs skulle nyde Valetinsdags aften med skønne toner fra de to skønne herre, sammen med hende.

Vi har i den grad nydt aftenen, ikke blot til musikken, men også til den stemning som de bragte og sammenførte med Støberihallen .

jeg som kørestolsbruger var også utrolig taknemmelig for Støberihallen medarbejderes måde at være på.

Et stort hjertevarm tak herfra os og jeg som var til en af Støberihallen første koncerter med TinaTurner jam for ca…


Like
bottom of page