top of page

ANMELDELSE: BAND PROMOTION DAY 2019 - HØJT NIVEAU!

Publikum har svært ved at comitte sig til det de ikke kender, men dem der dukkede op fik en kæmpe oplevelse ud af det. Læs herunder anmeldelsen fra Gunnar og se de flotte tegninger fra Martin Vestergaard.


 


Band promotion day i Støberihallen i Hillerød d. 30.11.


Black Star Booking havde arrangeret og Støberihallen (Hillerøds hyggelige intimscene for store kunstnere) lagde scene og omgivelser til på denne dejlige aften der viste sig at byde på et sandt overflødighedshorn af upcomming solister og bands.

Først skal lyde en kæmpe stor TAK til ildsjælen Peter J. Larsen (Black Star Booking) for at stable dette fede arrangement på benene: sådan noget er økonomisk ikke profitabelt, men så uendelig vigtigt at give upcomming kunstnere en mulighed for at vise hvad de har at byde på. Tak for det, Peter.

Når man skal skrive anmeldelse om så mange fede bands og solister på een gang er der desværre ikke plads til at skrive så meget om de enkelte som jeg gerne ville og som de retteligt fortjener, men hvad der kendetegnede samtlige optrædende var det tårnhøje niveau og den smittende spilleglæde og entusiasme der væltede ud over scenekanten fra samtlige disse hamrende dygtige kunstnere.

Det var vildt fedt at opleve det dybt professionelle niveau og den store talentmasse som blev præsenteret for os på denne fantastiske aften ..den ene “jule”-gave efter den anden…og så til den pris: tænk at man for sølle 100kr kunne komme ind og få sådan en fed aften med så mange fede kunstnere der både er sindssygt dygtige og samtidig forstår at levere den ene fede musikalske overraskelse efter den anden, det var en ren gavebod og der blev da godt nok lige sået nogle smukke nye frø på stjernehimlen den aften.

Nå’mn kort om de enkelte solister og bands:

Hjørdis Clod Pedersen:

Virkeligt stærke nærværende smukke sange ! Hjørdis har en utroligt smuk og bredt favnende stemme og en behagelig, naturlig, ukrukket udstråling på scenen: Det er fuldt fortjent at hun vandt Hillerød Kommunes musikpris.

Hjørdis mestrer, trods sin unge alder, både guitaren, sangen og ikke mindst scenefremførelsen på en så afslappet, nærværende og professionel måde at man skulle tro at hun ikke har lavet andet: hele hendes optræden var så meget nede på jorden og så intenst nærværende at den halv-gamle skribent her blev helt rørt om hjertet. Det er sgu flot gået.

Hjørdis er en ægte og meget personlig singer songwriter jeg er 100% sikker på vi kommer til at høre meget meget mere til fremover.

John Teglgaard:

Som at blive taget med på en rejse tilbage til en tid med Peace, Love og Knæhøj Karse fra før det hele gik helt af helved’ til.

Afslappet og nærværende optræden fra en erfaren kunstner, men selvom man er erfaren og har stået på scenen med både Hyldemor, Bifrost, og The Savage Rose m.fl. så kan kan der stadig godt være lidt nerver og teknikken kan drille lidt for sådan er det når man er en ægte kunstner der har noget på hjerte og man står der og krænger sit følsomme indre ud og synger om krig og fred, livet og døden og ikke mindst kærligheden og medmenneskeligheden.

Fed performance fra en fed guitarist der beviste at grå hår da ikke er nogen hindring for ungdommelig entusiasme og spilleglæde. Fedt man.

Reddie & Abel:

Består af tre sindssygt dygtige musikere der spiller “unplugged” dvs. udelukkende med akustiske instrumenter, som f.eks. Dobro Guitar og akustisk basguitar. Jeg kendte absolut intet til dem i forvejen men blev højst positivt overrasket:

Reddie & Abel leverede et hylende sjovt underholdende show af swedig, swingende, medrivende baggårds blues når det er bedst... altså som i allerbedst. ;)

Reddie & Abels DK/Skandinaviens m.v. tourné til næste år arrangeres i øvrigt af Black Star Booking og jeg kan kun sige at når du ser dem på plakaten så er det bare med at få købt billet til dig selv og vennerne mæddevuns, for den her svedige bluesey swingende fede oplevelse vil du bare ikke gå glip af. …psst.: der kommer snart en CD/plade med dem.

Troln:

Tog os med på en rejse gennem store flotte landskabsmalerier vævet af svævende flydende organiske lydlækkerier.

Godt gennemarbejdede kompositioner der ledte tankerne hen på bl.a. 60’erne og 70’ene store symfoniske rockorkestre.

Sangerinde Helene Navne har en fantastisk stemme: til tider sfærisk og blid som en engels andre steder kraftfuld og underfundigt dragende, fuld af mystik og æventyr.

En musikalsk æventyr-rejse hvor man kunne læne sig afslappet tilbage og bare nyde at blive forført af Trolns smukke musikalske lydunivers ... og ja en halv-gammel halv-hippie som jeg sad næsten og savnede lidt Beatlestobak og nogle store fede puder at slænge sig i mens der blev kræset for ører og hjerte.

Fed fed oplevelse.

Vi er fædre:

Det her band stinker .... af spilleglæde. ;)

Noget så udsædvanligt som en humoristisk heavy rock trio der synger på dansk er ikke noget man hører hver dag.

Vi er fædre gav os et hårdtpumpet humørfyldt headbanger Rock’n’Roll show hvor borde og stole i salen fluks måtte ryddes til side så der ku blive plads til dans, luftguitar og headbanging.

Fuck jeg gider ik sidde og udgyde ordekvilibrisme i lange baner om det her fede band; let dog røven fra sofaen og pis ud og headbang til Vi er Fædre Ik så meget pis; D’ Rock’n’Råååål ! … og det er pissesjovt ovenikøbet.

Det var sgu’da li’godt en overraskelse ;)

Hollow Point:

Ja der tog i sgu fusen på rock-skribenten her:

En flok nydeligt “konfirmations-tøj” klædte pæne unge mennesker indtog scenen…. Hmm..

Bang! Og så gik det dælme løs med en omgang energisk Heavy dødsmetal der blæste taget af hytten! Headbanging galore og attituderne og luftguitarerne på plads som de skal være til den slags High Voltage High Energy guitarfræs-koncerter.

De der Dødsmetal “konfirmander” der: de ka sgu det pis.

Alt i alt en megafed aften med den ene fede musikalske overraskelse efter den anden..og så for kun sølle 100kr.

Igen STOR Tak til Black Star Booking / Peter J. Larsen for at støve så mange superfede solister og bands frem og gi dem en chance for at vise os hvad de kan: Jeg er ikke i tvivl om at vi kommer til at høre og se meget mere til dem.

Det var sgu’da li’godt en overraskelse af de bedre…

/ Gunnar ©2019

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page