top of page

ANDERS 'AND' MATTHESENS JULE-STUE I HILLERØD

Opdateret: 11. dec. 2022

Lørdag d. 3. december 2022, blev der nok skrevet historie i Støberihallen, hvor hele 1000 gæster i alt var til de tre shows i streg, med Danmarks største og bedste komiker, Anders Matthesen.


photo credits: stjernebilleder.com, suzanne eghoff

Med kun en time mellem hvert show, var der ingen tid til overs for de hårdtarbejdende frivillige der uden ventetider, kunne ekspedere alle gæster ind og ud.


'LIVE' ER INGEN PLADESPILLER

Som arrangør havde jeg fornøjelsen af at nyde det meste af alle tre shows og må sige det er fantastisk som han kan lire alle de jokes af og holde styr på, hvilken han har sagt i hvilket show - særlig også når hverken rækkefølge eller form er den samme hver gang. Der blev byttet om på både rækkefølge og formen og længden i hver joke, nogle blev vinklet anderledes og der var plads til improvisationer i alle shows. - Det blev aldrig kedeligt, heller ikke at høre 'samme' show igen og igen.


Det var en kæmpe fornøjelse at der var plads til en ny oplevelse hver gang og det bestemt ikke var som at sætte en skive på pladespilleren, derhjemme.


Herunder billeder fra en fantastisk sjov aften i Støberihallen, hvor mere end 1000 gæster fik fuld valuta for pengene til endnu et stjerneværdigt show fra Anden.


photo credits: stjernebilleder.com, suzanne eghoff


Heldigvis kan vi glæde all med nyheden om at Anders kommer igen til endnu en omgang 'Jokes fra en hvid straight mand' onsdag d. 24. maj, 2023 med to shows kl. 19.00 og 21.30.

Flere Anders Matthesen 'jokes fra en hvid straight mand', i Støberihallen, d. 24. maj, 2023.


70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page