top of page

ALLE KONCERTER I SEP/OKT GENNEMFØRES SIDDENDE - BILLIGERE BILLETTER LIGE NU!

Alle koncerter i september og oktober gennemføres formentlig siddende og med langt lavere kapacitet. Derfor laves billetpriserne om i løbet af weekenden, så der kun er én billetpris som svarer til den dyreste man pt kan købe.


Flere af koncerterne har haft både stå og siddepladser hvor siddepladserne har været lidt dyrere. Alle med en ståplads billet vil stadig kunne bruge deres billet men bliver henvist til en stol som alle andre.


Til de hurtige kan man altså nå endnu at købe billet til ståplads pris inden de laves om indenfor et døgns tid i løbet af weekenden.


Nogle billetter kan endda blive lidt dyrere pga den nedsatte kapacitet og de uforandrede kunstnerhonorarer.


Et par af koncerterne vil formentlig melde udsolgt snart eller 'Få billetter' pga de nedsatte kapacitetskrav.


Vi glæder os umådelig meget til at opleve koncerterne og kunstnerne kan næsten ikke vente med at komme ud og spille igen, så der er ingen tvivl om at vi få nogle rigtig gode oplevelser sammen og den store risiko for smitte da vi vil overholde alle de gældende regler og iøvrigt bruge den sunde fornuft vi efterhånden allesammen har udviklet for omgang i det offentlige rum. - det bliver helt sikkert ikke mere farligt end at tage med toget eller på arbejde eller ud og handle, så kom trygt og få nogle dejlige oplevelser i Støberihallen igen i hele efteråret.ps. billedet er blot et 'model' foto... :-)

131 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page