top of page

SOMMER ROCK N' ROLL MED AC/DC UK & ZZ TOP JAM LIVE I STØBERIHALLEN

Opdateret: 23. maj

Vi glæder os umådelig meget til at være med-arrangør sammen med Star World PR & Concerts, når vi skal tage imod, Europas bedste coverband for hardrock mastodonterne AC/DC, der kommer fra England.


- og med support fra ZZ TOP JAM har vi to af Europas bedste cover bands på plakaten!

NU på lørdag d. 25.5.24!


AC/DC UK – Europas største AC/DC tribute band & ZZ TOP Jam - live!


Lørdag den 25/5 2024 i Støberihallen i Hilerød.


Har du ikke allerede billet, kan du nå at få en af de sidste billetter her:


 

Det er en kæmpe ære, at det største tribute band til AC/DC fra England kommer til Hillerød for første gang.


Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tribute band! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands! Gå ikke glip af Europas største AC/DC-tribute show for første gang i Hillerød!Support & Rockfest:


ZZ TOP JAM fortsætter med sine Zuveræne, Zveddampende, Zwingende blues, boogie og rock’n’roll fester fremadrettet. Hvor mantraet fortsat er ”Hotter than a Texas Barbecue”.


Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og –spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem. (Selv efter Dusty's tragiske bortgang)


Og det er vel at mærke på trods af at ZZ TOP JAM vovemodigt giver ZZ zangskatten et tvist af egen fortolkning og således ikke blot blindt bombarderer befolkningen med carbonkopier af originaludgaverne.


Men det er attitude, det handler om, og ZZ TOP JAM ”kan det hele og meget mere” for nu at parafrasere en gammel sang. The Reverend Billy Gibbons ville nikke tilfreds.

Det burde efterhånden stå klart for enhver, der har oplevet ZZTJ og den autoritet, det engagement, den energi, den hengivenhed og – ikke mindst – spilleglæde, bandet hylder forlægget med. Hvilket også har resulteret i, at de blandt mange bliver kaldt for Europas bedste ZZ Top coverband.


LET THERE BE ROCK!!!!!

19.00 Døre - Kom til kolde øl og drink i gården ved Støberihallen


20.00 ZZ Top Jam


21.30 AC/DC UK


ROCKFEST / Hygge efterfølgende til luk senest kl. 01.00


HUSK at dans og musik hjælper på ALT her i livet.Vi ses på lørdag i Støberihallen - Husk ROCKvennerne - den her aften bliver FANTASTISK :)

Husk også at købe billet til de andre rock klassikere vi har på programmet, bl.a.:


*** EIGHT DAYS A WEEK - en Beatles hyldest koncert

*** HILLERØD HARDROCK '24:

ZZ TOP JAM

THE KTULU PROJECT

FREDDY AND THE PHANTOMS

KEEN ON QUEEN


*** GASBOX

*** TOM WAITS HYLDEST med REEPERBAHN39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page