top of page

UFFE LORENZEN "TÅLT OPHOLD"

Uffe / Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose- forsanger kommer på "Tålt Ophold" i Hillerød, når touren lægger vej forbi Støberihallen

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
UFFE LORENZEN "TÅLT OPHOLD"
UFFE LORENZEN "TÅLT OPHOLD"

Time & Location

13. sep. 2019, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har netop lagt sidste hånd på sit andet album i eget navn i STC studiet i København. Her har han indspillet syv originale Lorenzen kompositioner og en smuk version af Hyldemors ”Hallo Hallo Frøken”, som bliver til albummet Triprapport, der udsendes til maj på Bad Afro Records.

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdækkende turné på baggrund af sit første solo album Galmandsværk, hvor han bippede rundt i landet på den såkaldte Rejsekort tour 2018. Han spillede også en hel del festival koncerter sidste sommer, og er nu klar til at gentage bedriften i 2019 med festivaler til sommer og en intens turné til efteråret for at præsentere de nye sange fra Triprapport.

Lyt til seneste album TRIPRAPPORT (som iøvrigt er stærkt vanedannende) på alle streaming tjenester, feks her: https://open.spotify.com/album/6CCP4ee7haHJCMDEkdlWQW?si=8ePJ9RK7TH2GnYKyeXrI2A

Eller se ham live og solo ved releasefest i en vinylbutik i Kbh her i maj: https://youtu.be/DKoq920Hbm4

Og det nye cover i helt ny version af Hyldemor nummeret her: https://youtu.be/7urhzVck7Zc

En solo koncert med Uffe bliver aldrig kedelig som vi også så i marts 2018 da han spillede på klaverfabrikken. Der er masser af anekdoter fra et langt og spændende liv 100 % i musikkens ånd. Numrene fremføres på fineste vis og med overraskelser som feks da vi sidst fik det eminente Rolling Stones cover af Sister Morphine.

Book

  • Koncertbillet

    Koncertbillet til UFFE LORENZEN "Tålt Ophold" 13/9 kl. 20. Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid og få en god plads. Der er åben bar og dejlig musik fra kl. 19.

    175,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page