top of page

THE SAVAGE ROSE

Kom helt tæt på det ikoniske og største danske rock band. Gennem mere end 50 har de været på toppen og står idag stærkere end aldrig før. Ånden fra Thomas Koppel er i den grad stadig med Annisette på scenen.

Registration is Closed
See other events
THE SAVAGE ROSE
THE SAVAGE ROSE

Time & Location

31. okt. 2019, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

THE SAVAGE ROSE

Danmark har fostret mange store stemmer, men en af de mest ikoniske sangerinder vi har, må siges at være Annisette Koppel. Til efteråret er Annisette sammen med The Savage Rose, tilbage på landets spillesteder, når de tager på Danmarkstourné i oktober og november.

Bandet, der har eksisteret i mere end 50 år, er måske netop nu større end aldrig før. De seneste par år er deres publikum bare vokset og vokset, og det legendariske band har spillet for udsolgte huse landet over – senest to udsolgte koncerter i DR Koncerthuset.

The Savage Rose må siges at være dansk musikhistorie. 25 studiealbums er det indtil videre blevet til, siden det hele startede tilbage i 1967. Genrer har bandet aldrig ladet sig begrænse sig af, de deler derimod gavmildt ud af rock, blues, soul, folk m.m.

The Savage Rose anno 2019 består af Annisette Koppel, Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Las Nissen (guitar), Frank Hasselstrøm (blæsere og keys), Nikolaj Hess (hammond og keys), Jacob Haubjerg (bas) og Anders Holm (trommer).

Med en koncert i Støberihallen, kommer man næppe meget tættere på fantastisk karismatiske intense Annisette og ikke mindst det fænomenale orkester.

INFO

Prisklasse A: Balkonen sælges som unummererede siddepladser. Kr. 475,- + gebyr.

Prisklasse B: Gulvet sælges som en ståpladser. Kr. 395,- + gebyr.

Plads-reservation til koncertmenu. Kr. 20 + gebyr. Menuen betales på aftenen til restauranten.

Der er ingen opvarmning.

Døre åbner kl. 19 og koncerten starter kl. 20.

KONCERTMENU kl. 17.45 - 19.30

Der tilbydes koncertmenu på den nærliggende og hyggelige café/restaurant B-hageriet. Menuen fastlægges senere men er altid af høj kvalitet og ligger i prislejet omkring de 200-250 kr. for en 3 retters fast koncertmenu der betales på selve dagen direkte til restaturanten.

Da der er meget begrænsede pladser til koncertmenu, skal denne reserveres på forhånd og det koster kr. 20. 

For dem der har købt siddeplads til koncerten og skal spise på B-hageriet, reserveres der samtidig en god plads til dem ved koncerten så middagen kan nydes i ro og mag. Menuen serveres fra kl. 17.30 - 19.30.

Der er kun 50 pladser til koncertmenuen.

Reservation sker sammen med billetkøbet her.

Book

 • Koncertbillet, stående

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe.

  395,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet, siddeplads

  Koncertbillet med siddeplads, unummererede på gulv eller balkon.

  475,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page