top of page

THE BOWIE TRIBUTE

Bedste gengivere og fortolkere af den ikoniske, legendariske David Bowies musikalske univers.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
THE BOWIE TRIBUTE
THE BOWIE TRIBUTE

Time & Location

13. dec. 2019, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Fredag d. 13/12 bliver julestemningen for en aften afløst af en tour de force gennem David Bowies musikalske univers. Bandet spiller cover musik af højeste karat og er med i den helt tunge ende af dygtige og seriøse cover bands med internationalt top niveau.

David Bowie-tributebandet "​the BOWIE tribute" ​hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring og består af garvede og dedikerede Bowie musikere.

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband​ the BOWIE tribute​ nu på scenen og vælter huset med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

Ydmyghed og respekt

- Jeg glæder mig helt vildt! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken - selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers,

fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

- Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenerne, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

Ny Bowie-oplevelse

the BOWIE tribute​ ser frem til at dele denne hyldest med fans og entusiaster på tværs af generationer, når bandet ruller på landevejen i 2019 parat til at fyre den af på scenerne rundt omkring i landet. Og hvert show byder på en ny Bowie-oplevelse med numre fra hele Bowies karriere.

Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie.

the BOWIE tribute

Michael Saxe (lead vokal) Christina Lecocq (vokal)

John Kenneth (guitar og vokal) Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal) Lars Bertelsen (trommer)

Lyd

Peter Brander, Mediasound

Media

Facebook -​ ​https://www.facebook.com/thebowietributedk/ Website - ​thebowietribute.com

Have a little 'jule-break' og tag med på rejsen denne fredag i Støberihallen.

Praktisk:

Døre: kl. 19

Koncert kl. 20

Billetter i forsalg kr. 175,- incl. gebyr

Dørsalg på dagen kr. 225,-

Bandet fylder salene over hele landet.

- Køb billet i god tid!

Evt. support annonceres først senere.

Koncerten er stående med mulighed for få siddepladser.

Overtøj må ikke medtages i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller gratis ubemandet garderobe.

Koncertmenu på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30:

Der udbydes også til denne koncert, i samarbejde med nærliggende B-hageriet, en koncertmenu før koncerten.

Menuen der byder på Starters der står klar på bordene, herefter en hovedret og en dessert af gode kvalitets råvarer koster kr. 245,- og kan købes sammen med billetten til 440 inkl. gebyr, så længe der er plads (der sælges max omkring 50 menuer). Menuen beskrives først mere præcist i ugerne inden koncerten, men B-hageriet er flexible ift. et alternativ hvis der er noget man ikke spiser. Menuen serveres i tidsrummet kl. 17.45 - 19.30.

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  185,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet + Menu

  Menu er på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30 Støberihallen åbner dørene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  445,00 kr.
  Salg slut
 • Black Stardust VIP pakke

  Se under VIP menuen på hjemmesiden. Gratis garderobe, velkomstdrik, kaffe mm. Pakken er gratis når du køber billet til både d. 13. og 14. december.

  300,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page