top of page

THE BEATOPHONICS

Beat/retro-rock i verdenklasse. En af musikerne er optaget i Rock'n'roll Hall of Fame. Egne numre og covers. Rammer tidsånden fra de glade 60'ere spot-on.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
THE BEATOPHONICS
THE BEATOPHONICS

Time & Location

07. mar. 2020, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Retro/Beatrock i verdensklasse!

The Beatophonics er i starten af 2020 aktuelle med opfølgeren til deres succesfulde selvbetitlede debutalbum fra 2015.  I foråret 2020 vil bandet derfor spille deres hidtil største og mest ambitiøse Danmarks tour, med et friskt liveset med tilhørende ny sceneproduktion. 2020 markerer samtidig bandets 10 års jubilæum som band.  

The Beatophonics har gennem det seneste årti etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retro-scenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio P4 og P5. Siden gruppens første shows i 2010 har de spillet små 90 koncerter på en lang række af landets fremtrædende spillesteder og festivaler samt en håndfuld koncerter i Sverige. Guitaristen og sangeren i The Beatophonics -  Søren Koch, spiller i The Zombies, som netop er optaget i Rock n Roll Hall Of Fame

Tilbage i 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA). Den store interesse understreger at The Beatophonics ikke bare et nostalgitrip, men et ægte rock 'n' roll og 60er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en uhørt kærlighed og omsorg som smitter overalt hvor de bliver hørt.

Koncerten er blandet stående og siddende ved runde café borde. 

Døre kl. 19, baren er åben og musikken spiller på anlægget.

Koncert kl. 20.

Evt. opvarmningsband bestemmes senere.

Overtøj må ikke medbringes i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller ubemandet gratis garderobe.

Koncertmenu

Koncertmenu udbydes i samarbejde med B-hageriet til kr. 245,- for 3 retter. 

Forret - Varmrøget laks med salat, radise, agurk, rygeost og ramsløg Hovedret - Stegt dansk landgris med persillerod og æble Dessert - Jordskokkemoussé og chips med saltkaramel

Denne billet købes sammen med billetten eller under menuen Shows. Drikkevarer købes på stedet på dagen. B-hageriet ligger Slotsgade 15, baghuset, 100 m fra Støberihallen.

Der tillægges kr. 20,- i gebyr som samtidig sikrer dig en reserveret plads, (bord med stole) til koncerten.

Book

 • Koncertbillet

  Støberihallen åbner dørene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe.

  195,00 kr.
  Salg slut
 • Koncert + Menu på B-hageriet

  Menu er på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30 Støberihallen åbner dørene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen for koncert + menu er inkl. håndteringsgebyr på 20 kr.

  460,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page