top of page

RAMMSTEIN JAM + CHILI PEPPERS PROJECT (dobbeltkoncert)

Rock party med de største, fedeste og mest hårdtslående, funky og melodiøse rock slayers ever. Danmarks absolut bedste ambassadører for Rammstein og Red Hot Chili Peppers!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
RAMMSTEIN JAM + CHILI PEPPERS PROJECT (dobbeltkoncert)
RAMMSTEIN JAM + CHILI PEPPERS PROJECT (dobbeltkoncert)

Time & Location

05. nov. 2022, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Massive og dominerende RAMMSTEIN JAM indtager Hillerød i dobbeltkoncert med suveræne californication fortolkerne CHILI PEPPERS PROJECT. Ingen er bedre til at levere Red Hot Chili Peppers enorme musik katalog fra de sidste 30 år.

Rammstein Jam er efterhånden et etableret - og eftertragtet - navn på jam-scenen i Danmark, hvor de har skabt deres helt egen niche. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i Danmark.  Smukfest, Kløften, Varde Open Air, Ringsted Festival, Pumpehuset (KBH), Posten (Odense), Tobakken (Esbjerg) og Train (Aarhus) er blot nogle af de steder, de har optrådt. I 2010 var bandet i Afghanistan for at underholde de danske styrker.  Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet lægger sig tæt op ad originalerne, med et innovativt pyro- og sceneshow, suppleret af laser og super professionel lyssætning.  Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er hovedgrunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark.  "Det er virkelig ikke for sjov, at flere udtaler at dette er danmarks allerbedste og mest hårdtslående kopi-band!!! Hurra for Rammstein Jam, så føler man, at man lever!!!" – Danish Road Crew  Rammstein Jam i Amager Bio 19 april 2013: http://www.youtube.com/watch?v=qTHJVkXj_bo

Chili Pepper Project er Danmarks klart bedste Red Hot Chili Peppers tribute-band!

Chili Pepper Project spiller alle de californiske drengerøves sexede chili-hits med en indlevelse selv Robert De Niro ville misunde!

En koncert med Chili Pepper Project er en tour-de-force igennem den funky kvartets største hits som f.eks. Give It Away, Under The Bridge, Californication og Otherside.

De fire medlemmers fascination af RHCP’s altid nysgerrige søgen efter nye musikalske veje, har været den afgørende årsag til at hylde et af rockhistoriens største bands.

Praktisk

 • Portene åbner kl. 19
 • Koncerterne starter kl. 20

Billetter

 • Early-bird i August: kr. 200,- 
 • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
 • Entré på dagen: 275,-

Book

 • Chili Pepper Project

  Ståplads

  200,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page