top of page

PER VERS - SIDSTE OMGANG TOUR

Endelig skal Per Vers på tour igen, efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG” - Bennys sidste kreative handling efter fem årtier som DK's mest kendte digter. SOT er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
PER VERS - SIDSTE OMGANG TOUR
PER VERS - SIDSTE OMGANG TOUR

Time & Location

07. okt. 2023, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

Så skal Per Vers endelig på tour igen, efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter.

Albummet blev kun opført på scenen to gange, til to stort opsatte og totalt udsolgte ‘release koncerter’ i DR’s Koncertsal og Aalborg Congress Center, inden corona satte det på pause til uge 2, 2023 i landets 5 største byer. 

SIDSTE OMGANG TOUR er den økonomisk overkommelige udgave uden et 30 mands orkester, hvor det centrale element er bibeholdt, nemlig de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per.

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk.

Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es  som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død.

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner.

Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde.

PRAKTISK

Dørene åbner kl. 19.00

Koncerten starter kl 20.00

Forsalg: 275,- incl. gebyr og garderobe.

Ung<25: 195,- incl. gebyr og garderobe. 

Dørsalg: 325,- såfremt der er ledige pladser.

Unummererede siddepladser (halvdelen) og ståpladser.

Book

 • Per Vers - Koncert, siddepl.

  Unummererede siddepladser. Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner kl. 19. Prisen er incl. moms og gebyr på 25,-, samt bemandet garderobe. Overtøj ikke tilladt i salen. Bemandet garderobe er incl. i prisen.

  275,00 kr.
 • Per Vers, siddepl. UNG<25

  Ungdomsbillet for unge under 25 år. Unummererede siddepladser. Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner kl. 19. Prisen er incl. moms og gebyr på 25,-, samt bemandet garderobe. Overtøj ikke tilladt i salen. Bemandet garderobe er incl. i prisen.

  195,00 kr.
 • ButiksSamarbejdeKoncert

  Kun til samarbejde med GÅGADEN i Hillerød og deres kunder. Skriv hele dit navn i Fornavn feltet og Butikkens navn i Efternavn feltet. Unummererede siddepladser. Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner kl. 19. Prisen er incl. moms og gebyr på 25,-, samt bemandet garderobe. Overtøj ikke tilladt i salen. Bemandet garderobe er incl. i prisen.

  Betal, hvad du vil

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page