top of page

Nytårskoncert - Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester

Tema: Fantasiens Universer. Konferencier: Kenneth Bøgh Andersen Dirigent: Christian Schmiedescamp Landets bedste amatør symfoniorkester med hele 65 dedikerede musikere.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Nytårskoncert - Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester
Nytårskoncert - Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester

Time & Location

12. jan. 2020, 15.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Vi fejrer nytåret 2020 med en symfoniorkester nytårskoncert i Støberihallen.

Det sker søndag eftermiddag d. 12. januar 2020, kl. 15 med..

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester er landet højst respekterede amatør symfoniorkester der startede i 1957 og nu tæller ca. 65 klassisk dedikerede musikanter. De har spillet koncerter i Det Kongelige Teater, i Norden, i Østrig, Frankrig, England, Tyskland og mange flere lande og steder. Se flere klip fra koncerter på youtube og søg på LTSO eller Vinker til Himlen-koncerten (Carl Nielsen 150 år).

I Støberihallen fejrer vi starten på 2020 med et brag af en symfoniorkester koncert hvor temaet er fantasy - tænk bare al det smukke musik man hører til Ringenes Herre, Harry Potter, Skammerens Datter (blot eksempler på fantasy).

Fantasiens universer

Start det nye år med lade fantasien blomstre og give plads til magien, når Kenneth Bøgh Andersen i selskab med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester og Christian Schmiedescamp på dirigentpodiet tager dig med ind i fantasy-universet.

Fantasiens universer findes både i musikken og i litteraturen. Hvad er det der fascinerer? Hvordan kommer det til udtryk? Med Kenneth Bøgh Andersen som konferencier byder nytårskoncerten på fantasy hvor litteraturen og musikken mødes.

Koncerten henvender sig således til hele familien. Både børn og voksne er velkomne og vil få stor glæde af den smukke musik og de interessante indlæg fra konferentier og forfatter Kenneth Bøgh Andersen.

Kenneth Bøgh Andersen, konferencier denne eftermiddag - er kendt for sine mere end 35 bog udgivelser (bl.a Djævlens Lærling og Antboy) som er udgivet i 15 lande og hvor sidstnævnte blev filmatiseret i 2013-2016. Læs mere om Kenneth på: http://www.kennethboeghandersen.dk/biografi/

Koncertmenu (frokost) på B-hageriet kl. 13.00

Kun 100 meter fra Støberihallen ligger byens hyggelige og kvalitetsbevidste cafe/restaurant, som kl. 13 serverer en frokosttallerken med laksesalat, falafler, fiskedelle og langtidsstegt landgris og selvfølgelig hertil vores surdejs rug- og hvedebrød til samlet pris på kr. 149,-. (man kan også vælge kun fisk eller pulled pork ved oplysning til personalet). Der kan efterfølgende tilkøbes kaffe/te og kage fra det “søde” weekendsortiment.

Menuen tilkøbes på forhånd sammen med koncertbillet her i billetshoppen. Da de både har kok og konditor ansat kan det kraftigt anbefales at runde af med et lille 'afternoon tea' traktement, inden koncerten starter kl. 15 i Støberihallen på den anden side af gaden. 

Der sælges max 55 pladser til menuen.

Praktisk

Koncerten starter præcis kl. 15.00 hvorfor man bør ankomme senest kl. 14.30 når dørene åbner.

Det er først til mølle med pladserne.

Det er ikke tilladt at medbringe overtøj i salen. Der er gratis ubemandet garderobe eller bemandet garderobe til kr. 20,-

Der er begrænsede billetter da sådan et symfoniorkester på 65 m/k og en dirigent fylder en del. Køb derfor din billet i rigtig god tid.

Priser

Koncert: kr. 195,-

Børn under 18: kr. 155,-

Frokostmenu: kr. 149,-

Alle børn og unge under 18 får én gratis sodavand ved ankomst i Støberihallen.

Priser er incl. moms og gebyr.

Book

 • Koncertbillet

  Siddeplads til nytårskoncerten. Overtøj må ikke medbringes i salen. Der er bemandet betalingsgarderobe til kr. 20,- eller ubemandet gratis garderobe.

  195,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet - børn/ung <18

  Siddeplads til nytårskoncerten kl. 15.00. Dørene åbner kl. 14.30. Overtøj må ikke medbringes i salen. Der er bemandet betalingsgarderobe til kr. 20,- eller ubemandet gratis garderobe.

  155,00 kr.
  Salg slut
 • Frokost på B-hageriet kl. 13

  Frokostmenu på B-hageriet kl. 13. Frokosttallerken med laksesalat, falafler, fiskedelle og langtidsstegt landgris og selvfølgelig hertil vores surdejs rug- og hvedebrød til samlet pris på kr. 145,-. (man kan også vælge kun fisk eller pulled pork ved oplysning til personalet). Der kan efterfølgende tilkøbes kaffe/te og kage fra det “søde” weekendsortiment. Prisen er incl. gebyr på kr. 10,-

  155,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page