top of page

NOVA - BOSSANOVA I VERDENSKLASSE (usa)

Med en unik boMed en unik booking af NOVA - straight out of Los Angeles, California, og med rødder i det brasilianske, kan vi til juni præsentere Hillerød for en verdensklasse stjerne, der puster nyt liv i autentisk brasiliansk musik, leveret med et frisk nyt musikalsk perspektiv og sin egen stemme.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
NOVA - BOSSANOVA I VERDENSKLASSE (usa)
NOVA - BOSSANOVA I VERDENSKLASSE (usa)

Time & Location

15. jun. 2023, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Med NOVA præsenterer vi nu Hillerød for BOSSANOVA i VERDENSKLASSE

Med en unik booking af NOVA - straight out of Los Angeles, California, og med rødder i det brasilianske, kan vi til juni præsentere Hillerød for en verdensklasse stjerne, der puster nyt liv i autentisk brasiliansk musik, leveret med et frisk nyt musikalsk perspektiv og sin egen stemme. Sidste udgivelse blander endda genren med kendte pop klassikere fra navne som Leonard Cohen, David Bowie, The Cure, Radiohead, Tame Impala, Sting og endnu flere...

Med mere end 47 mio views og 162.000 subscribers på youtube, har NOVA siden 2011 etableret sig som et af de mere eksklusive navne på alverdens scener.

Gruppen puster nyt liv i den klassiske brasilianske musik og leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse der tryllebinder sit publikum.

Vi er usandsynligt heldige at være tilbudt at komme med på denne eksklusive mini tour - hvilket kun er blevet muligt fordi vi kender deres venner, de til juni skal besøge her i landet.

Se og lyt mere på youtube her: https://www.youtube.com/@BossaByNova/featured 

Eller på på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/3NHlAwQbuUQTtsV8WD7ZG2?si=MdxrbhfgSBuWjqHRskwTag

Thomas Hjorth er en danskfødt multi-prisvindende guitarist, bassist, sanger, sangskriver. Hjorth er kendt for at skabe lydlandskaber og forstærke sange med sin ekspertise inden for effekter og lyd, hvilket har gjort hans stemme som guitarist og musikproducer unik og kendt verden over. 

Lauras kærlighed til Bossa Nova startede i en meget ung alder, og ud fra den kærlighed grundlagde hun sin første Bossa Nova-trio i Barcelona, da hun kun var 15 år gammel. Bandet, kaldet Devagar, spillede uophørligt Bossa Novas klassikere i hele Catalunya og De Baleariske Øer, før Laura flyttede permanent til USA.

Valls varme, sjælfulde og hypnotiske stemme har fået hende til at arbejde med kendte kunstnere som Stevie Wonder, Rhonda Smith (Chaka Khan, Beyoncé, Erykah Badu), Michael Bland (Prince), Troy Laureta (Ariana Grande), Cindy Blackman Santana (Lenny) Kravitz) og Buster Williams (Herbie Hancock)

Thomas Hjorths og Laura Vals priser inkluderer Årets bedste kunstner i 2014 af U&I og FourCulture Magazines, Årets kunstner i 2012 ved Artists In Music Awards, samt at være en del af listen over bedste nye kunstnere af Music Connection Magazine. De vandt Bedste alternative sang i 2012 for singlen “Real” ved Hollywood Music And Media Awards og var med på KCRWs “Today’s Top Tune” med deres band, The Controversy.

Thomas og Laura optræder jævnligt rundt om i verden med adskillige bands og kunstnere udover NOVA, herunder det multi-prisvindende alternative band The Controversy, og det verdenskendte Earth Harp Collective, hvor Thomas spiller “Aquatar”, en unik 3-kroppet guitar, sitar og basguitar opfundet af William Close. Han har arbejdet med Grammy-vindende producere David Russell (Lady Gaga), Mike Plotnikoff (Aerosmith, Kelly Clarkson, The Cranberries), Igor Khoroshev (Yes), Peter Stengaard (Ariana Grande, The Pussycat Dolls, Diane Warren) og grammy-nomineret komponist Austin Wintory (Journey, Assassins Creed). 

Han har med laura Val optrådte ved Super Bowl XLIX og Shanghai World Expo 2010. Thomas sammen med Laura Val har optrådt i tv på America’s Got Talent (optrådt med William Close og Earth Harp Collective) og Els Matins de TV3 (optrådte med The Controversy i Spanien).

Praktisk

 • Dørene åbner kl. 19
 • Koncerten starter kl. 20
 • Der bliver både valgfri, unummererede siddepladser til alle på gulv og balkon, samt plads til at danse foran scenen og i siderne.

Billetter

 • Billetter i forsalg: 
 • Almindelige billetter: Kr. 225,-
 • Entré på dagen: 250,-

Priser er inkl. moms, gebyr og bemandet garderobe.

Book

 • Koncert: NOVA

  Dørene åbner kl. 19 Koncerterne starter kl. 20 Garderobe er obligatorisk og gratis på dagen.

  225,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page