top of page

lør. 02. dec.

|

Hillerød

Moonjam / Julekoncert m Special Guest

I år holder Moonjam jul i Støberihallen i Hillerød. Det bliver vildt og hjertevarmt! Med sig har Moonjam en Very Special Guest: Ivan Pedersen!!!

Moonjam / Julekoncert m Special Guest

Time & Location

02. dec. 20.00

Hillerød, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

MOONJAM elsker Hillerød og Hillerød elsker MOONJAM

Det så vi sidst i 2020, da vi måtte flytte koncerten til Royal Stage grundet de afstandskrav der var dengang.

Nu skal vi opleve MOONJAM på hillerøds intime scene i Støberihallen.

I år holder Moonjam jul i Støberihallen i Hillerød. Det bliver vildt og hjertevarmt!  Med sig har Moonjam en Very Special Guest; en person som har betydet uendelig meget for bandet, nemlig Moonjams fantastiske sanger og tekstforfatter, Ivan Pedersen, der kommer og optræder med Moonjam igen til jul...! Ivan Pedersen var med til at starte bandet sidst i 80-erne, og han er manden bag nogle af Moonjams store hits! - Gennem ild og vand, Baby du har det, og Bag de blå bjerge er blot nogle af de sange som Morten Kærså skrev sammen med Pedersen i sin tid...! ... "Tak Ivan, fordi du er med os igen som Very Special Guest til jul - en feeed julegave - Yes Baby du har det! Kram fra Moonjam"... 

Husker du Sarai, Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Midsommernat, Belisa, Shaida, Baby du har det, Ticket to Peace, Annabella osv osv; hjørnesten i en fabulerende improviseret musikfortælling, der faktisk også tager os helt tilbage til 1979, hvor Moonjams holdkaptajn og sangskriver, Morten Kærså, trådte ind på scenen med sit første store orkester, Sneakers...

- Sætlisten byder derfor også på genhør med klassikere som Skt Peders engle, Sui Sui, Efter festen, Cool Agent, og måske flere endnu...

Line up:

Mikkel Nordsø, guitar

Bobby Ricketts, sax

Rasmus Kærså, bas

Maibrit Olesen, vox

Morten Kærså, vox, keys, synthesizers

Peter Düring, trommer

Very Special Guest:

Ivan Pedersen

PRAKTISK:

 • Koncerten foregår i Støberihallens intime og smukke rammer.
 • Julescenen er sat med pynt i særklasse og Moonjam + Ivans 'eventyrlige' tilstedeværelse, danner rammen for en fantastisk aften i det bedste selskab.
 • Koncerten vil i stor udstrækning blive en siddende koncert, men skal også være plads til dem der hellere vil stå og kunne røre sig bedre.
 • Der sælges derfor både unummererede siddepladser og ståpladser. 
 • Ståpladser bliver i den ene side af salen, så de har kontakt fra scenen og ned mod baren uden at forstyrre udsynet fra alle de siddende på 2/3 af gulvet og hele balkonen.

Ståpladser: 300,-

Siddepladser: 350,- (unummererede siddepladser på gulv og balkon).

Alle billetpriser er inklusiv gebyr, moms og bemandet garderobe.

Book

Pris

Antal

Total

 • Moonjam, siddeplads, unum.

  350,00 kr.

  Unummererede siddepladser på gulv og balkon. Kom i god tid og få de bedste pladser. Vi åbner dørene kl. 19.00, hvor baren er åben og der er festlig stemning med god musik.

  350,00 kr.

  0

  0,00 kr.

 • Moonjam, ståplads

  300,00 kr.

  Ståplads i entréens side af salen og 1/3 del mod scenens midt, helt fra indgangen og ned til baren i modsatte ende. Man må ikke sætte sig på stolene i den anden side og mod midten, da de er til dem der har købt siddeplads. Vi åbner dørene kl. 19.00, hvor baren er åben og der er festlig stemning med god musik.

  300,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page