top of page

LISBET & ULF – PÅ SLAP LINE IGEN - Nu med JAMES PRICE

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre. Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
LISBET & ULF – PÅ SLAP LINE IGEN - Nu med JAMES PRICE
LISBET & ULF – PÅ SLAP LINE IGEN - Nu med JAMES PRICE

Time & Location

14. mar. 2023, 20.00 – 22.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

LISBET & ULF – PÅ SLAP LINE IGEN - Nu med JAMES PRICE

(red. nov. 22 - vi kan nu med stolthed præsentere at James Price er med til at styre musikken på denne særlige dag, til dette utroligt hyggelige og muntre arrangement).

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre

Til marts 2023, får danskerne muligheden for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, der vil fortælle anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år, men også genopleve nogen af de mest legendariske revynumre, og på den måde gøre det de altid har været bedst til: at træne danskernes lattermuskler!

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter starter en ny.

Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen

Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben der er glad for Cha cha cha? Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revy numre? Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

Det styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, ”Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer.

Ulf, Lisbet og Lukas, glæder sig til at byde jer velkommen til en hyggelig, spændende og ikke mindst: sjov aften.

Praktisk info

Dørene åbner kl. 19.

Show starter kl., 20.

Showet har en varighed på 2 timer, med pause på 20-25 min.

Der er unummererede siddepladser til alle på gulvet i salen og på balkonen.

Alm. billet: (375), incl. obl. garderobe (20) og gebyr (25), i alt: 415,-

VIP billet incl. garderobe, gebyr og velkomstdrik (øl, vin, vand) og reserveret sæde på forreste rækker, midtfor: 550,-

Et begrænset antal sæder midtfor på de forreste rækker er reserveret til dem der valgt at købe det meget begrænsede antal VIP billetter incl. velkomstdrik og reserveret sæde - F.eks. til dem der ikke kan eller vil - være en af de forreste i køen.

Der er stadig både de bedste og gode pladser til alle andre billetter.

Fri garderobe er obligatorisk og inklusiv i prisen på alle billetter.

Kørestolsbrugere, handicappede o. lign. med behov for ledsager, kan købe alm. billet til sig selv og frit medbringe en ledsager der kan fremvise ledsagerkort ved indgangen. Skriv mail til admin@blackstarmusic.dk, så vi er adviseret om den ekstra plads/ledsager.

Book

 • Lisbeth & Ulf, siddeplads

  Unummererede siddepladser på gulvet og balkonen. Dog ikke på sæder markeret 'VIP' i midten af de forreste rækker. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er Incl garderobe (kr. 20,-), gebyr (kr. 25,-) og moms (25%).

  415,00 kr.
  Salg slut
 • Lisbeth & Ulf, VIP, siddepl.

  Valgfri siddepladser i midten af de forreste rækker, på gulvet, markeret 'VIP'. Du får udleveret en polet ved indgangen. Polet indløser din valgfri velkomst drik (øl, vand, vin) i baren. (udleveres i venstre side af baren udenom evt. kø.) Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er Incl garderobe (kr. 20,-), gebyr (kr. 25,-) og moms (25%).

  550,00 kr.
  Udsolgt

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page