top of page

HVIDE LØGNE + MIDT OM NATTEN - (UDENDØRS)!

Vi skal da have en rigtig UDENDØR SOMMERKONCERT med en masse af det bedste danske musik gennem tiderne. Derfor søsættes nu den største udendørs koncert ved Støberihallen i mange år. Vi fylder gården mellem Støberihallen og Slotsarkaderne med musik, kolde fadøl, andre drikke og mad fra caféen Salto.

Registration is Closed
See other events
HVIDE LØGNE + MIDT OM NATTEN - (UDENDØRS)!
HVIDE LØGNE + MIDT OM NATTEN - (UDENDØRS)!

Time & Location

25. jun. 2021, 18.00 – 23.30

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

UDENDØRS DOBBELT SOMMERKONCERT MED MIDT OM NATTEN, HVIDE LØGNE, FADØL, VAND OG MADBOD!

MIDT OM NATTEN spiller alle de bedste sange fra KIM LARSEN og GASOLIN og på bedste måde hørt siden mesteren himself.   Hvor selv den skarpeste kritiker må overgive sig og synge med. Kim Larsen var efter vores overbevisning, den største af dem alle. Midt Om Natten ligger en dyd i at være en del af dem som hædrer Mesteren selv.

Vi elsker simpelthen, at få lov og spille alle Kim Larsen bedste hits fra Gasolin og frem til slutningen af Kjukken tiden og vi gør alt hvad der er muligt, for, at levere numrene så originale som muligt. Midt Om Natten´s forsanger Poul Nielsen gør sig ikke umage, men har bare sjælen og stemmen, så der ikke er nogen tvivl. Dette her er som at være til en koncert med Mesteren selv. 

HVIDE LØGNE har vundet priser for bedste cover band og spiller på ypperste vis alle de største danske pop og rock hits fra 80'erne og 90'erne. HVIDE LØGNE Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret og mange flere. Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

Orkesteret består af:

Nana Schwartzlose – Sang

Karsten Storm – Keyboard, Kor

Jes Wind Andersen – Trommer

Peter Abrahamsen – Guitar

Henrik Raabo – Bas, Kor  

DOBBELTKONCERT med de største hits: Kr. 250,- 

MADEN ER KLAR! Den overvejende økologiske cafe SALTO ved Støberihallen laver den bedste mad i høj kvalitet og serverer f.eks. altid middag for de spillende artister ved vore koncerter. Altid til største glæde og tilfredshed for vores kunstnere. - Denne aften stiller de op med mad til alle vore gæster som kan bestilles sammen med din billet og hvis der er mere tilbage er det også muligt at købe til koncerten.  Der er et begrænset udbud så vi anbefaler at købe spisebillet sammen med koncertbilletten.

SPISEBILLET KR: 75,- : Bowl med en frisk og lækker grov madsalat med saltet citrondressing.

Vælg mellem pulledpork eller humus eller halvt af hver. Hjemmelavet mad-brød. 

GRILL. Kommer der mange nok og vejret bliver godt vil SALTO cafeen også tænde op i grillen i gården og der vil være mulighed for køb af kvalitetspølser m.m. 

PRAKTISK Koncerten afholdes med respekt for alle gældende corona-restriktioner. Der er formentlig krav om siddepladser og så har vi siddepladser til alle hvis det stadig er tilfældet. Evt. krav til sektions-opdeling af publikum er vi også klar til. 

Toiletter kan benyttes både i Støberihallen og i Slotsarkaderne.

Portene åbnes kl. 18 og musikken starter kl. 19.00.

PROGRAM

18.00   -   Portene åbnes

               -   Madbod og udskænkning åbner 

19.00   -   MIDT OM NATTEN spiller ét sæt på 75 minutter 

20.15    -    PAUSE, Sidste servering fra madboden.

21.00   -   HVIDE LØGNE spiller ét sæt på 75 minutter 

22.15    -    Koncerten slutter, musikken spiller videre og baren er åben. 

23.00   -   Musikken slukker og baren lukker.

23.30   -   Seneste lukketid. 

CORONA Vi følger restriktioner nøje og lukker kun det til enhver tid gældende antal ind der er tilladt og forsvarligt for en sikker afvikling med god plads. 

Vi håber derfor at rigtig mange hurtigt vil sikre sig en billet til denne forrygende oplevelse i den danske sommeraften til musikken alle kan synge med på.

Skulle der mod forventning ikke være nok deltagende til gården bliver koncerten flyttet indendørs i Støberihallen.

PS. Alle der har billet til den i januar, aflyste koncert med HVIDE LØGNE, har automatisk adgang til denne koncert med samme billet.

Portene åbnes kl. 18 og musikken starter kl. 19.

Book

 • Koncertbillet

  Dobbeltkoncert: MIDT OM NATTEN + HVIDE LØGNE UDENDØRS i gården mellem Støberihallen og Slotsarkaderne. MADBOD og BAR. Egne drikkevarer må ikke medtages. HUSK CORONAPAS Portene åbnes kl. 18 og musikken starter kl. 19.

  250,00 kr.
  Salg slut
 • Koncert incl. spisebillet

  Dobbeltkoncert og 1x middag som annonceret. Bowl med Mad-salat, Brød, valgfri Humus eller Pulled Pork Porte åbnes kl. 18 og musikken starter kl. 19. Maden udleveres fra kl. 18 til og med pausen 20.15-21. Koncert koster 250,- Spisebillet koster 75,- I alt: 325,- Egne drikkevarer må ikke medtages.

  325,00 kr.
  Udsolgt
 • Spisebillet

  1x middag som annonceret. Bowl med Mad-salat, Brød, valgfri Humus eller Pulled Pork Maden udleveres fra kl. 18 til og med pausen 20.15-21. Egne drikkevarer må ikke medtages.

  75,00 kr.
  Udsolgt
 • Ønsker at købe fra grillen..

  Giver os en idé om hvor mange der ønsker at købe fra grillen. IKKE en billet. Læg den gratis i kurven, så vi får et hint om hvor meget der skal bestilles.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page