top of page

GASBOX - Gasolin' & Kim Larsen

Gasbox leverer danmarks mest overbevisende covers af Gasolin' og Kim Larsen's kæmpe sangkatalog. De gør det udendørs i gården ved Støberihallen, fredag d. 19/8, kl. 20. Grill fra kl. 18.00.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
GASBOX - Gasolin' & Kim Larsen
GASBOX - Gasolin' & Kim Larsen

Time & Location

19. aug. 2022, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Black Star Music præsenterer landets bedste Gasolin' & Kim Larsen cover band: GASBOX - udendørs i gården ved Støberihallen - Koncert og gourmet grill burgers en sommeraften i august.

GASBOX – Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre...

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer...først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn ...

GRILL BURGERS

Før koncerterne vil der være mulighed for sublim grill fra 3-Guys-1-Grill som også serverede deres suveræne himmerlandsburgere ved sidste sommers koncert med Andrew Strong.

Forudbestil med rabat og hver sikker på der er nok.

Praktisk

 • Portene åbner kl. 18.
 • Grill, Bar & Musik starter kl. 18
 • Koncerten starter kl. 20
 • Egne drikkevarer må ikke medtages og kan medføre bortvisning uden refundering.
 • Koncerterne er fortrinsvis stående, men der er enkelte borde og bænke, fortrinsvis til spisende gæster og de først ankomne.

Billetter

 • Koncert i forsalg: Kr. 250,- incl. gebyr.
 • Entré på dagen: 275,-
 • Gourmetgrilled himmerlandsburger i forsalg: 75,- (og du er sikker på at få) - på dagen ved grillen koster de 80,- så længe der er flere.
 • Weekendbillet: 400,- (spar 100 og få fuld musik både fredag og lørdag)
 • - fredag: GASBOX - Gasolin' & Kim Larsen (åbner kl 18)
 • - lørdag: Hillerød Hard Rock Festival præsenterer AC/DC Powerjam + ZZ TOP JAM + TIMECHILD (åbner kl. 17)

Book

 • Koncertbillet, Gasbox

  Dørene åbner kl. 18.00 Koncerten starter kl. 20.00 Grill, Bar & Musik starter kl. 18. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  250,00 kr.
  Salg slut
 • Gourmetgrill-Himmerlandsburger

  3-GUYS-1-GRILL liner op med trækulsgrill i gården og serverer deres egen udviklede gourmet burger af en himmelandsburger med hjemmesyltet relish og modnet cheddar. Burgeren får topkarakterer alle steder den kommer frem. Bestil nu og vær sikker på at få og så der er nok.. Billetten indløses ved grillen.

  75,00 kr.
  Salg slut
 • Weekend (fredag, lørdag)

  Fredag: GASBOX, Gasolin' & Kim Larsen. Døre kl. 18. Koncert. kl. 20. Lørdag: ZZ TOP JAM, AC/DC Powerjam, TIMECHILD. Døre kl. 17. Koncerter fra kl. 18.30.

  400,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page