top of page

FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET (tilkøb spisning inden)

VERDENSPREMIERE! I Ejegod Jazzklub har man været med til at sammensætte og booke en fænomenal sammensætning af stjernemusikere fra Frankrig og Danmark, som har resulteret i at vi helt SENSATIONELT kan præsentere dette band i Danmark, Hillerød på deres verdenstourne!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET (tilkøb spisning inden)
FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET (tilkøb spisning inden)

Time & Location

24. nov. 2023, 20.00 – 21.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET

Ejegod Jazzklub i Slangerup har lavet et sammensat band af fantastiske musikere fra Frankrig - som vi har kombineret med en dansker, der er uovertruffet på sin trombone.

Franskmændene kender vi fra 2 andre sammensatte bands, vi har haft gennem tiden - nemlig "Woman of the World Jazzband” - og "Mix Double Jazzband”

Denne overvejende kvindelige Quintet: FRENCH/DANISH DIXIE-JAZZ QUINTET (2 mandlige tilstedeværelse er jo helt rimeligt) giver dig glad og sprudlende jazzmusik i en række forskellige farver: New Orleans jazz og caribisk musik.

I vil høre den berømte franske klarinettist Aurélie Tropez Klarinet og vokal og vores fantastiske danske basunist og vokalist Nikolai Bøgelund.

De bliver akkompagneret af den sprudlende percussionist Déborah Tropez på trommer, vaskebræt og vokal, - Patricia Lebeugle, vidunderlig og blændende kontrabassist, samt den meget talentfulde Alexis Lambert på banjo.  Line Up: Aurilie Tropez: - Klarinet og Vokal Deborah Tropez: - Trommer Patricia Lebeugle: - Bas Alexis Lambert: - Banjo - alle fra Frankrig Nikolai Bøgelund: - Trombone og Vokal , fra Danmark

Praktisk:

 • Der er unummererede siddepladser ved runde cafeborde.
 • Der serveres sandwich til dem der har købt jazz-sandwichbolle fra kl. 18.30 i caféen.
 • Dørene til caféen åbner kl 18.30
 • Salen åbnes kl. 19.00
 • Koncerten starter kl. 20.00

Priser:

 • Forsalg: 225,-
 • Gruppe på mindst 6: 175,- /stk. 
 • Entrésalg i døren på dagen, såfremt der endnu er ledige pladser: 250,-

Prisen er inkl. gebyr, moms og bemandet garderobe.

Book

 • Koncertbillet, siddeplads

  Unummererede siddepladser ved runde cafeborde. Dørene åbner kl. 18.30. Koncerten starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  Betal, hvad du vil
  Salg slut
 • Jazz-Sandwich-Bolle

  De berømte jazz sandwichboller fra Jazz I Rosenhaven. Du køber blot sandwich her og på dagen vil der være et bredt udvalg af lækre sandwiches med forskelligt indhold. Noget for enhver smag. Sandwich udleveres ved ankomst i caféen. Vi åbner dørene kl. 18.30 til caféen og kl. 19 til salen. Koncerten starter kl. 20

  65,00 kr.
  Salg slut
 • Gruppebilletter for 6+ pers.

  Skal julefrokosten ende med en festlig DIXIE-JAZZ aften i Støberihallen, er der rabat på køb af mindst 6 billetter. Bestil mindst 6 billetter til denne pris. Unummererede siddepladser. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  175,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page