top of page

DISSING LAS & CROSS BAND SPILLER BOB DYLAN

Tidligere guitarist hos Bob Dylan, Billy Cross, går på scenen i 2021 sammen med Dissing & Las. Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
DISSING LAS & CROSS BAND SPILLER BOB DYLAN
DISSING LAS & CROSS BAND SPILLER BOB DYLAN

Time & Location

18. sep. 2021, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Dissing, Las & Cross spiller Dylan

Dissing & Las og Billy Cross samles for at fortolke Bob Dylan.

Tidligere guitarist hos Bob Dylan, Billy Cross, går på scenen i 2021 sammen med Dissing & Las.

Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Dissing & Las har nu svømmet rundt det store ocean af Dylan-sange, og givet deres sublime fortolkninger til det danske publikum siden Bob fyldte 70.

“Der er altid en ny Dylan sang at blive forelsket i, så den kærlighed når aldrig at ruste, og det at mærke publikums tilbageholdte åndedræt, eller glade suk og våde øjne holder os i den grad til ilden”, siger trioen om det fortsatte arbejde med koncerterne.

I år henter Dissing & Las forstærkninger af højeste karat. Selveste Billy Cross, som turnerede med ”Uncle Bob” på en omfattende verdensturné, og som medvirkede på to af hans album, blev så begejstret over en af trioens koncerter, at han simpelthen ville være med. ”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross.

Dissing, Las & Cross Band stiller med et absolut tophold af musikere, når de indtager scenen med Dan Hemmer på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer. Oplev denne unikke kombination af gamle toner i nye fortolkninger.

”Det var sgu lidt nervepirrende pludselig at stå̊ og spille Dylans musik med Billy, der har spillet på en kæmpe turné, et livealbum og et studiealbum* med Bob Dylan. Men også̊ bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil. Vi glæder os helt vildt til at stå̊ på scenen med det her”, udtaler Dissing & Las.

*Billy Cross medvirker på Street Legal fra 1978 og Live At Budokan fra 1979.

Koncertmenu hos Restaurant Teddy By Bjørn

Restaurant TEDDY BY BJØRN der ligger på den anden side af gaden, tilbyder en social dining menu hvor alle koncertgæster der køber denne sidder sammen ved langbord i tidsrummet kl. 17.30 - 19.15:

Serveret social dining (alt serveret til deling ved langbordet). Pris 325,-

Forretter :

 • Røget laks, sommersalat, sprød rug
 • Grillede, syltede og tørrede tomater med olivenknas og basilikum
 • Vores 2 slags brød og smør

Hovedret :

 • Krogmodnet gris, kål, knust kartoffel og pebersauce

Kaffe og sødt.

Alle bedes ankomme kl. 17.30 så der kan serveres for alle samtidig.

Drikkevarer tilkøbes på dagen.

Praktisk Info:

Støberihallen åbner dørene kl. 19.00

Koncerten starter kl. 20.00

Der er unummererede siddepladser til alle.

Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er gratis ubemandet garderobe eller bemandet garderobe til kr. 20,-

Vi overholder alle gældende retningslinjer for afholdelse af koncert.

Billetprisen er incl. moms og gebyr.

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  250,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet + Menu

  Menu hos Restaurant TEDDY BY BJØRN, kl. 17.30 - 19.15: Serveret social dining (alt serveret til deling ved langbordet) Forretter : * Røget laks, sommersalat, sprød rug * Grillede, syltede og tørrede tomater med olivenknas og basilikum * Vores 2 slags brød og smør Hovedret: * Krogmodnet gris, kål, knust kartoffel og pebersauce Kaffe og sødt. Støberihallen åbner dørene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  575,00 kr.
  Salg slut
 • Social Dining Menu

  Menu hos Restaurant TEDDY BY BJØRN, kl. 17.30 - 19.15: Serveret social dining (alt serveret til deling ved langbordet) Forretter : * Røget laks, sommersalat, sprød rug * Grillede, syltede og tørrede tomater med olivenknas og basilikum * Vores 2 slags brød og smør Hovedret: * Krogmodnet gris, kål, knust kartoffel og pebersauce Kaffe og sødt

  325,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page