top of page

AC/DC UK

AC/DC UK - Europas største AC/DC-tributeband Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands! Første gang og sensationelt nu i Hillerød.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
AC/DC UK
AC/DC UK

Time & Location

25. maj 2024, 19.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

AC/DC UK - Europas største AC/DC-tributeband

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands! Gå ikke glip af Europas største AC/DC-tribute show fra England for første gang i Hillerød!

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik! 

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC - og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!  

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. Sidste år medvirkede de i Hollywood-filmen Expendables 4, hvor de har scener med Sylvester Stallone og Dolph Lundgren og samtidig spillede de en koncert, der blev tv-transmitteret til hele 5. mio. tv-seere i Polen. De har også optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!  

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Støberihallen i 2024! - Stående koncert  

Program:  

19.00 Døre  

21.30 - 23.30 AC/DC UK live 

DJ & Bar hygge til 01.00 

Støberihallen ligger lige ved Hillerød S-togsstation i den smukke by.

Information om arrangøren:

Star World PR & Concerts i samarbejde med Black Star Music.

Billetgebyr:

Alle priser er inkl. billetgebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Eventinformation

Unummererede pladser

Billetter i forsalg: DKK 375,-

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page